27 Ocak 2016 Çarşamba

Revox At Kuyruğu Şampuanı

Çok güzel kokusu olan bir üründen bahsedeceğim. Hindistan cevizi kokusunu seven bana sürekli koklama isteği yaşatan bir şampuan. Ambalaj olarak alışılmışın dışında bir şekilde geliyor.



Saç tipim dipleri yağlı uçları kuru karma bir yapıda. Öncelikle şampuan bu yağlanma durumunu bir günlükte olsa geciktirerek gönlümde tahtını aldı. Bazı kişilerde sanırım kurutma yapıyormuş bende tam tersi bir şekilde gayet güzel saçımı dengeledi.

Dökülme problemimi %70 yönde azalttı diyebilirim, dökülme eskisi kadar olmasada  hala devam ediyor. Şampuan vaatlerinden biri de saçın uzamasını hızlandırması bence bunuda gayet iyi yapıyor. Saçlarım öyle hızlı uzayan bir saç değildir ama bunu kullanmaya başlayalı bir bucuk ay kadar oluyor bu süre zarfında saçlarım iki parmak kadar uzadı. Bu süreçte saç bakımımda ekstra farklı bir üründe kullanmadım. 

Ben şampuanda köpürmesi taraftarıyım doğrusu köpürmeyen şampuanlar temizlemiyor gibi geliyor bu şampuanda gayet güzel köpürüyor ve saçı arındırıp temizliyor. Benim için hiç eksi yönü olmadı yağlandırmayı da geciktirmesiyle birlikte bittikçe alacağım ürünler arasına girdi. 

Ürün firma gönderisi olup yorumlarım tamamen objektiftir. 

sevgiler
nd

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder