24 Ocak 2016 Pazar

Burunda ki Siyah Noktalar Nasıl Temizlenir ? || Çok Uygun Fiyatlı ve Etkili Yöntem

Herkese merhabalar, uzun süredir özellikle yabancı blogger - vloggerlardan gördüğüm bir yöntemi sizlerle paylaşacağım. Öncelikle bu işlemi amaç dışı bir madde ile yaptığımız için küçük bir kısımda deneyip alerji yapıp yapmadığını lütfen kontrol edin bir sorun olursa denemeyin.


Bu zamana kadar gördüğüm bu etkili yöntemi sadece 3 TL'ye her yerden bulabileceğiniz ''beyaz tutkal'' ile yapıyoruz.

Öncelikle cildin kendi salgıladığı yağ olabilir ya da nemlendiricimiz olabilir bunun üzerine tutkal cilde tutunamaz bunun için bölgeyi güzelce temizliyoruz. Beyaz tutkalı ince bir tabaka halinde göz çevresine getirmeden burnumuza sürüyoruz. Kurudukça tutkal şeffaflaşıyor. 15-20 dakika sürebilir kuruması, tam olarak kuruduktan sonra bir tarafından koparmadan, tek parça halinde çekmeye başlıyoruz, siyah noktalar tutkala tutunduğu için biraz acı hissediyorsunuz ama dayanılmayacak bir şey değil. Çektikten sonra yarım saat gibi bir süre kızarıklık oluşuyor ve sonrasında geçiyor zaten. Bu zamana kadar siyah nokta bandı-peeling gibi şeyler denedim bence en etkilisi bu oldu. 

Yüzümde burundan başka bir yerde denemediğim için bu konuda tavsiye veremeyeceğim sadece burun için geçerli yani :) Burunda sivilce varsa lütfen geçmesini bekleyip öyle yapın kalıcı hasara yol açmasın.

Denediğinizde benimle yorumlar kısmında paylaşırsanız çooook sevinirim :) 


sevgiler 
nd.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder